Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin!

Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme lisää jakeluautonkuljettajia. Vaatimuksena on kuorma-autokortti, ammattipätevyys ja jonkin verran ajokokemusta, mutta ennen kaikkea oikea asenne!

Yhteydenotot työnhakulomakkeen kautta.

Esa Kuokka Oy:n tavoitteena on olla Suomen paras työpaikka. Uskomme, että pääsemme tavoitteeseen osaavan, toisia kunnioittavan ja tyytyväisen henkilöstön avulla.

Uusille työntekijöillä meillä on perusteellisesti suunniteltu oma perehdyttämiskoulutus. Kouluttajat on valmennettu yrityksemme pitkäaikaisista kuljettajista. Kuukausittaiset kuljettajapalaverit takaavat jatkuvuuden ja aidosti avoimen vuorovaikutuksen organisaatiomme sisällä. Osaava ja työssään viihtyvä kuljettaja on paras käyntikorttimme asiakkaisiin päin.

 

’’ Mercuri International Oy:n kanssa yhteistyössä tehdyn anonyymin kyselyn mukaan (06/2014) Esa Kuokka Oy:n työntekijät arvioivat yrityksen tärkeimpinä ominaisuuksina hyvän yhteishengen (ka. 6.21) ja toimimisen Esa Kuokka Oy:n arvojen mukaisesti (ka. 6.16). Kaikki vastaajat pitävät Esa Kuokka Oy:ta hyvänä työnantajana( ka. 6.33) Arvoasteikko oli  1-7. Kyselyyn vastasi yhteensä 116 Esa Kuokka Oy:n esimiestä ja johdettavaa.’’

 

Henkilöstöpäällikkö

Kari Suutarinen

Rekrytointi, koulutus ja kehityskari.suutarinen@esakuokka.fi+358 (0)500 847 864