Esa Kuokka Oy

Esa Kuokka Oy – Kylmästi paras

Esa Kuokka Oy jakelee päivittäin tuhansia viileä- ja pakastelähetyksiä ympäri maan. Pääkaupunkiseudun jakelu hoidetaan omalla kalustolla ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Muun Suomen jakelu katetaan kumppaniverkoston avulla. Yhtiön liikevaihto on noin 20 milj. euroa ja se työllistää noin 250 henkilöä yhteistyökumppanit mukaan lukien.

Esa Kuokka Oy:n kilpailuvalttina on laatu, jota rakennetaan uudenaikaisen, ajotehtäviin soveltuvan kaluston avulla, kouluttamalla kuljettajia säännöllisesti sekä kehittämällä omaa huippuunsa vietyä jakelun seurantajärjestelmää. Esa Kuokka Oy:llä on oma räätälöity seurantajärjestelmä, josta näkyvät ajoneuvojen reitit, lastit, kuormatilan lämpötila, ajonopeus, tyhjäkäynnit, kuljettajan tiedot, polttoaineen kulutus ja kaikki tiedot, mitä seurantajärjestelmältä voi vaatia.

Yhtiö vastaa asiakkaiden ja loppukäyttäjien tiukkeneviin ympäristövaatimuksiin hakemalla jatkuvasti parempaa käyttö- ja täyttöastetta kuljetuksille. Esa Kuokka Oy:llä on käytössä ISO 9001:2008 laatujärjestelmä sekä energiatehokkuussopimus.

Luonteenomaista Esa Kuokka Oy:lle on kaikkien toimintaan osallistuvien yrittäjähenkisyys. Myös henkilöstön osaamiseen ja viihtyvyyteen panostetaan. Hyvä perehdyttäminen ja jatkuva kouluttaminen ovat avainasemassa – ovathan kuljettajat yrityksen käyntikortti ulospäin. Jokainen kuljettaja tietää, mikä yrityksen strategia on ja mitä se omassa työssä tarkoittaa. Esa Kuokka Oy:n tavoitteena on olla Suomen paras työpaikka.